avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene pentru dezvoltare rurala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene pentru dezvoltare rurala

am auzit de fonduri europene pentru dezvoltare rurala,dar nu pentru agricultura. stie cineva despre ce e vorba?
vreau sa deschid un minimarket la tara si nu imi ajung banii.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:31, 15 Aprilie 2011
Singura masura pentru activitatile non agricola in zone rurale cu fonduri pnrd este Masura 312. Si nu acopera asemenea investitie pentru ca sunt activitatiile exclusiv comerciale si mai ales aglomerate: Citesc din guidul, pag. 13: sun excluse:
Acţiuni exclusiv de comerţ şi intermedieri comerciale, cu excepţia vânzării de produse obţinute din propriul proces productiv;
. Vid [ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Finantari nerambursabile pentru infiintare firma lavitahi lavitahi Buna ziua, M-ar interesa daca sunt finantari nerambursabile pentru infiintarea unei firme avand domeniul de activitate \"administrare imobile\". In prezent ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)