avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat ma costa actele la notariat pentru achizitionarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat ma costa actele la notariat pentru achizitionarea unei locuinte prin "Prima Casa"?

Vreau sa stiu cat ma costa actele la notariat pentru cumpararea unei locuinte prin programul prima casa?
Suma totala al contractului de vanzare cumparare este de 17.000 euro
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:11, 15 Aprilie 2011
Depinde de notar...Unele Banci asigura serviciile notariale gratuite( cel putin asa faceu reclama)
Daca valoarea creditului este de 17.000 euro,apreciat la valoarea euro(in jur de 4,15 lei),valoarea in lei e cam de 70.000 ,si va incadrati la onorariu de 372 lei,pt contractul de credit pentru programul Prima casa.La acesta se mai adauga incheierea contractului de vanzare cumparare,la care aveti onorariu de 1.225 lei,daca valoarea apartamentului e in jur de 60.000,70.000 lei.De asemenea,extrasul de autentificare de la C.F(40 lei,sau 200 la urgenta), intabularea dumneavoastra(in jur de 100 lei),notarea ipotecii bancii(60 de lei).
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
Anca Floares, Notar
acest lucru ar trebui sa intrebati notarul care va incheia actul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare cumparare casa NituC NituC Buna ziua , Eu si sotia ne-am hotarat sa ne cumparam o casa prin programul prima casa si am inteles ca pe langa avansul de 5 - 10 % pe care trebuie sa il ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament eeeee eeeee Buna ziua! Va rog foarte mult sa imi dati mai multe detalii cu privire la urmatoarea situatie. Vreau sa vand un apartament; a venit o familie de tineri si au ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)