avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public politia comunitara - disponibilizat ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public politia comunitara - disponibilizat conform OUG nr. 63/2010

Buna ziua!In data de 1 oct.2010 am fost disponibilizat din cadrul politiei comunitare a municipiului Bucuresti impreuna cu aprox.300 de colegi fara a ni se da vreo explicatie plauzibila la intrebarea:Pe ce criterii s-a facut selectarea celor ce au primit preaviz!!!!
Intrebarea mea este urmatoarea:mai pot da in judecata institutia mai sus mentionata pt.aplicarea abuziva a oug.63/2010 avand in vedere ca au trecut aproape 7 luni de la data incetarii contractului de munca?
Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 16:54, 16 Aprilie 2011
Si de ce ati asteptat atat ???Cred ca ar fii mai bine daca v-ati afilia cu mai multi colegi si ati depune o plangere,dar matem ca e cam tardiv.:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare din motive de razbunare catalina dumitru catalina dumitru am si eu o mare problema.lucrez la o primarie, am primit numarul de posturi pe care ar trebui sa-l aiba aparatul de specialitate al primarului, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)
Decizie icetare cim ana.mardare ana.mardare Bua seara, Va expun o situatie si va rog ajutati-ma cu u raspus La o istitutie publica s-a dat unui agajat ni data de 30.11.2010 decizie de incetarea ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in institutiile aflate in subordinea ministerului muncii camelia iosif camelia iosif sunt functionar public de 20 de ani, studii superioare de lunga durata, master in politici publice si administratie publica, in functia de consilier superior ... (vezi toată discuția)