avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Ma numesc Bors Maria nascuta pe 09 septembrie 1956.Am 38 ani impliniti vechime in munca.Cand pot iesi la pensie anticipata?Daca se penalizeaza si cu cat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:26, 16 Aprilie 2011
Presupun ca lucrati de la 16, 17 ani. Puteti beneficia de pensie anticipata in martie 2012, cand veti implini 55 de ani si 6 luni. Pensia anticipata este o categorie distincta de pensia anticipata partiala iar cuantumul acesteia nu se diminueaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma pensionez anticipat? Ida Incze Ida Incze ma numesc incze ida sint nascuta la data de 29 07 1956 am 36 de ani si 10 luni vechime in cimpul muncii din care 19 ani gr.1 de munca ma pot pensiona cu ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Va rog mult o consultatie privind iesirea la pensie anticipata partiala daca intrunesc conditiile si care este procentul de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte_data de depunere a dosarului pentru pensie vioricuta vioricuta Buna ziua, Sunt nascuta la 17 aprilie 1956 si lucrez din data de 01 august 1974. As vrea sa stiu cand pot iesi la pensie fara sa am penalizare(din cate am ... (vezi toată discuția)