avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultate probe biologice; recalculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultate probe biologice; recalculare

Cat timp dureaza pana intru in posesia rezultatelor analizelir de la IML? Cine mi le comunica? Au trecut deja 10 zile si nu stiu nimic, nici macar unde sa intreb. Pot sa le cer eu de la IML? Si daca vreau sa contest rezultatul, cui ma adresez?
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
dionis_31, utilizator
Cel mai recent răspuns: haimanamson , utilizator 17:21, 3 Decembrie 2012
Cum pot grabi lucrurile?
mergi la iml si achita analizele 160ron altfel poti astepta si 3-4 luni dupa ele
Si daca nu-mi convin rezultatele, tot acolo le contest? Daca le achit, mi le comunica si mie?
rezultatele se trimit la politie! te va chema politia sa ti le comunice personal nu le poti cere recalcularea pana nu ajunge dosarul la procuror
Politia poate tergiversa chestiunea in cauza?

Alte discuții în legătură

Recalculare iml - ajutor! andreutza0203 andreutza0203 Apelez la bunavointa si la cunostintele dumneavoastra,stimati juristi. Eu inca nu mi-am obtinut statutul de jurista. In speta mea, conducatorul X a fost tras ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a proba - procedura? mugureatz mugureatz deci m`i sa retinut permisu, mi-au prelevat probe biologice, a trecut aproape o luna, alcoolemia la sange mi-a iesit 0,7 si n-am primit nimic, nici ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)