avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a proba - procedura?

deci m`i sa retinut permisu, mi-au prelevat probe biologice, a trecut aproape o luna, alcoolemia la sange mi-a iesit 0,7 si n-am primit nimic, nici instiintare, nici PV... ! Care este procedura.. merg eu la politie ?
Cel mai recent răspuns: mugureatz , utilizator 22:57, 13 Februarie 2011
In general organele de politiei si parchetele competente sunt sesizate cu un numar foarte mare de lucrari,iar personalul este destul de redus,astfel ca cercetarile in aceste situatii dureza foarte mult.
Mergeti cu un memoriu la comandantul politiei rutiere si solicitati urgentarea cercetarilor si cu altul la primul procuror al parchetului competent sa supravgheze urmarirea penala cu acelasi continut.
multumesc mult
Cat ai avut la etilotest? In mod normal trebuia sa fie sub 0,4 deci sub limita dintre contraventie si infractiune,deci nu mai erau necesare probe biologice.Contraventia ar fi insemnat o amenda+suspenderea permisului 3 luni.Accident?:rtfm:
Simplu.Ati achitat contravaloarea chitantei de recolatre probe biologice?.La casieria INML sunt tarifele.Din acest motiv nu se rezolva treaba ca actul nu se elibereaza fara dovada chitantei.
Sfatul meu este sa achitati si sa duceti chitata la politie.ei iau rezultatul si se termina dosarul
la etilotest a fost 0,43 mg/l...

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului auto ionutser ionutser Buna ziua, In 2010 noiembrie 20 am intrat cu masina in parapetul de separare al sensurilor de mers fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)