avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut, alcoolemie in sange 0,8 si 0,7 a 2 a proba - procedura?

deci m`i sa retinut permisu, mi-au prelevat probe biologice, a trecut aproape o luna, alcoolemia la sange mi-a iesit 0,7 si n-am primit nimic, nici instiintare, nici PV... ! Care este procedura.. merg eu la politie ?
Cel mai recent răspuns: mugureatz , utilizator 22:57, 13 Februarie 2011
si .. da am platit probele la INML.. am chitanta!
X-(Sunt in aceeasi situatie,spre ghinionul meu.Tot 0,43 in aer,dar nu mi-a venit inca rezultatul de la IML.:worthy:As vrea sa stiu mai multe despre tine:kg,varsta,inaltime, timpul care a trecut de la etilotest la probe bio,ce presupune efectiv recalcularea?:oops: ma ajuti?????
SI AU TRCUT 4 LUNI!!!!!!!!!!!!!!!!
pai .. am 22 d ani, inaltime 1,75, 70 kg .. . dar depinde de mai multe lucruri .. cand te-ai apucat d consumat alcool..etc.. oricum daca iese peste 0,8mg/l intri direct la procuratura... si ti-l anuleaza.. dupa 1 an abia poti sa dai din nou de permis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului auto ionutser ionutser Buna ziua, In 2010 noiembrie 20 am intrat cu masina in parapetul de separare al sensurilor de mers fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)