avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor recuperare arhiva contabilitate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

recuperare arhiva contabilitate

Buna seara!Va rog sa-mi spuneti ,are cineva idee cum se poate recupera,macar o parte ,din arhiva contabila a societatii.Astazi a fost biroul spart de hoti.Au furat calculatorul in care aveam programul de contabilitate si salarii,(de la infiintarea firmei).Sunt intr-o situatie foarte delicata,orice sfat mi-ar fi de real ajutor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:55, 24 Aprilie 2011
Cum se reconstituie documentele pierdute, sustrase sau distruse

[ link extern ]
Firma de IT care va asigura service, nu v-a spus ca ar fi bine sa faceti un backup online? foarte rau. Cu un mic efort se poate face o sincronizare cu calculatorul de acasa.Adica orice lucrati la birou automat sa fie transmis acasa astfel incat daca ia foc azi,maine puteti avea baza de date restaurata complet.
In rest, @gigelin rulz
va rog frumos sa-mi comunicati cum de face back-up pentru date importante?
astept raspuns pe luminitza2003@yahoo.com
muyltumesc frumos
Daca ati deschis acea arhiva si de pe alte calculatoare pe care inca le aveti poate aveti sansa sa le gasiti in directorul de temporary files.

In Windows XP, directorul e aici:
C: Documents and Settings [NumeUser] Local Settings Temp

Dati o sortare dupa coloana de tip de fisier (Type)
Nu sunt sigur totusi.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
andreiuc, utilizator
ti-au furat si arhiva printata? declaratiile? :))

Alte discuții în legătură

Preluare date in noul revisal margele margele Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal tedory tedory Ce inseamna eroare:\"Begin failed with SQL exception\" din revisal. Cum pot sa o rezolv? Trebuie sa incetez un contract si imi da aceasta eroare. (vezi toată discuția)
Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)