avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa notariat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa notariat

mi poate spune cineva ce comision se percepe la notariat la incheierea unui contract de vanzare-cumparare a unei case. Casa este la tara si este in valoare de 30.000 ron.?

Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 21:13, 15 Aprilie 2011
Se percepe comision fix cota parte pret declarat de vanzare, la care se adauga onorariu notar care difera de la notar la notar
la 30000 lei taxele sant: onorariu notar- 656; taxe notariale - 781; impozit - 600

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision la notar the_power_25xxxx the_power_25xxxx Imi poate spune cineva ce comision se percepe la notariat la incheierea unui contract de vanzare-cumparare a unei case. Casa este la tara si este in valoare de ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale geticul geticul Am vazut ca taxele notariale difera de la un notar la altul. Care sunt valorile procentuale exprimate prin lege? Si se poate negocia la notar valoarea taxelor ... (vezi toată discuția)