avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit

daca eu ca persoana fizica primesc o anumita suma in contul meu personal lunar ..sa zicem mai mare de 10000euro cit platesc statului ?este obligatoriu sa declar la fisc suma ? sau am un plafon pe care statul il impoziteaza cu 16%?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 06:34, 16 Aprilie 2011
Daca suma in cauza este un venit din cele prevazute de codul fiscal atunci ea se impoziteaza conform regulilor si in procentele impuse de acest cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa dona33 dona33 Am infiintat un pfa. La fisc nu imi primesc formularul 220 decat daca pun si formularul 600, deoarece nu am servici. Depunand si formularul 600 obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru activitatea pe un site freelancer Mirey2 Mirey2 Buna ziua, Va rog de la inceput sa-mi scuzati \\" termenii\\" incepator din acest domeniu.. Am inceput sa desfasor o activitate, acasa, practic realizez ... (vezi toată discuția)