avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatii de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatii de functionare

Firma cu cod CAEN 8621: Activitati de asistenta medicala generala,
daca isi desfasoara activitatea la sediul (punct de lucru) al clientului care detine toate avizele/autorizatiile legate de punctul de lucru, mai e nevoie de autorizatii si pe numele firmei in cauza pt. a-si desfasura activitatea?
Multumesc! Stefan
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 15:25, 17 Aprilie 2011
Da, este nevoie.
daca este autorizat punctul de lucru, al firmei este ok
Trebuie luata autorizatia pe firma care presteaza activitatea 8621 la "activitati desfasurate in afara sediului social/profesional si a sediilor secundare(punctelor de lucru)", declaratia model 2 sau 3, depinde de situatie.
Autorizatiile sunt declaratii pe propria raspundere, astfel incat cei la care veti presta pot sa declare pe propria lor raspundere ca indeplinesc EI conditiile prevazute de lege, dar nu si d-voastra. Pentru d-voastra trebuie sa declarati personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Deschidere sediu secundar(punct de lucru) george constantin george constantin Buna ziua, Sunt detinatorul unui teren unde as dori sa amplasez un chiosc, o casuta de genul celor amplasate in zona Unirii.Sediul social al firmei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, cum aflu ce fel de autorizatii am nevoie la infiintare srl, se primeste de la registrul comertului o dovada in functie de codul caen in care se ... (vezi toată discuția)