avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj, concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj, concediu crestere copil

Buna ziua.Ma aflu in momentul de fata in concediu de crestere copil de 2 ani.In acelasi timp sunt si insarcinata in luna a 3-a cu al doilea copil. Mentionez ca anterior intrarii in concediu am lucrat si am fost data in somaj din cauza restructurarii firmei. Am dreptul la 12 luni de somaj, din care am luat doar 3 luni. Dupa terminarea concediului de crestere copil voi reintra in somaj.
As dori sa stiu daca dupa terminarea somajului beneficiez de concediu de maternitate(cele 63 zile) si mai apoi de cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:28, 29 Aprilie 2011
Se va mentine aceeasi indemnizatie ca la CCC1 pana ce al doilea copil va implini 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil elena1605 elena1605 Buna ziua, Eu am un copil de 8 luni. Primesc indemnizatie pt 2 ani, in valoare de 1200 lei. Acum sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in decembrie, atunci ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mocanuaurelia mocanuaurelia Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil pana pe 6 decembrie.Acum sunt insarcinata si trebuie sa nasc la inceputul lunii decembrie.Daca nasc dupa 6 ... (vezi toată discuția)