avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

am doi copii si as vrea sa le dau casa la amandoi cu contract de vanzare cumparare cu asistenta viagera.ar putea sa-mi zica si mie cineva cam cat m-ar costa actele avand in vedere ca casa este evaluata la 750 milioane vechi?stiu ca preturile difera de la un notar la altul,dar as vrea sa stiu cu aproximatie la ce sa ne asteptam.multumesc
Cel mai recent răspuns: valtraudi , utilizator 10:50, 17 Aprilie 2011
cam 3%,intrebati la notar
cam 3% din 750 milioane?
am avut un proces de succesiune si iesire din indiviziune la care am castigat,ramanand sa platesc sulta fratelui in termen de 6 luni.dar fratele nu imi da cheile pana nu-i platesc sulta.ce as putea face in situatia asta?trebuie sa platesc sulta si dupa aceea am dreptul sau cum as putea proceda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune frate sharpeagle sharpeagle Va salut, Am urmatoarea situatie: fratele (bun) decedeaza, de pe urma lui ramanand o proprietate. La succesiune vin: eu, mama noastra (a mea si a fratelui ... (vezi toată discuția)
Pot vinde garsoniera? mariusbt1 mariusbt1 sunt 4 frati [3 fete si 1 baiat] si au o garsoniera lasata de la tatal lor sa o imparta toti. au facut succesiunea, 2 din cele 3 surori vor sa ai cedeze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul ... nelutu18 nelutu18 Buna ziua. Tatal meu a murit, am ramas cu mama in apartamentul pe care l-au luat in rate amandoi. Eu mai am un frate vitreg cu care nu am avut nici o legatura ... (vezi toată discuția)