avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neprezentare D.N.A
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neprezentare D.N.A

Am primit o citatie de la D.N.A si daca este o greseala ce pot face in situatia cand pe mine ma costa drumul Arad-Bucuresti? Pentru art.26 rap.la art.254 C.p.cu aplic.art.7 alin.1 din legea nr.78/2000. Si nu stiu ce sa fac. Sa ma prezint sau nu? Cred ca este o eroare.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:00, 17 Aprilie 2011
nu veti sti sigur pina nu mergeti , si daca nu e o eroare?
oricum incercati o confirmare telefonica , nu vad de ce, data fiind distanta, nu ar vrea sa va confirme. [ link extern ] /
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
br_nicku, utilizator
Infractiunile sunt grave:
Complicitate la infractiunea de luare de mita , in conditiile prev,de art. 7 din Legea nr.78/2000 ,prevederi conform carora o eventuala sanctionare penala a faptei care vi s-ar retine ar fi facuta conform prevederilor al.2 al art.254 c.pen. ( pedeapsa de la 3 la 15 ani )

Art. 7.
(1) Fapta de luare de mita, prevazuta la Art. 254 din Codul penal, daca a fost savarsita de o persoana care, potrivit legii, are atributii de constatare sau de sanctionare a contraventiilor ori de constatare, urmarire sau judecare a infractiunilor, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta la Art. 254 alin. 2 din Codul penal privind savarsirea infractiunii de catre un functionar cu atributii de control.

Sunteti obligat sa va prezentati pentru lamurirea situatiei dvs ,altfel urmand a se dispune citarea dvs.cu mandat de aducere (insotit de politist/jandarm) si amendarea dvs,conform art.198 c.pr.pen.
Daca cunoasteti ca ati avea o implicare in savarsirea unor fapte de acest gen ,este stringent necesara angajarea unui avocat , in prezenta caruia sa fiti audiat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii apia marynaradu@yahoo.com marynaradu@yahoo.com In urma decesului tatalui meu, in anul 2008, am mostenit cateva hectare de pamant. Anul acesta m-am dus sa ma inscriu la Apia si acolo am aflat ca vecinul meu ... (vezi toată discuția)
Dare de mita si luare de mita valerklim valerklim Buna seara!O sa va rog ceva cam dificil cred si cu siguranta voi avea nevoie de un avocat bun pentru ce voi face!Care ma poate ajuta astept mesaj!Uitati care e ... (vezi toată discuția)
Primirea de foloase necuvenite klaus86 klaus86 Cel care da banii in cazul infractiunii de primire de foloase necuvenite poate fi acuzat de vreo fapta penala? Poate fi instigare la infractiunea ... (vezi toată discuția)