avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie ordonanta de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie ordonanta de plata

Am un magazin de haine cu stoc de marfa de 40.000 lei.Am o datorie de 6000 de lai constind in chirii neachitate.Proprietarul (Cooperativa de Consum)m-a dat in judecata pentru recuperarea datoriei.Eu le-am platit o parte prin compensare dar acum ei nu mai vreau produse ci bani.Sint dat in judecata pentru emiterea unei somatii de ordonanta de plata,dar eu nu pot sa le platesc cu bani,numai cu produse.Daca se ajunge la executare silita,la ce valoare se calculeaza marfa din magazin?(ca altceva nu am sa le dau)La valoarea de inventar sau la cea de achizitie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 13:51, 17 Aprilie 2011
Buna ziua !
Vor fi luate in calcul sumele cu care s-au vandut la licitatie respectivele produse , trebuie sa luati in calcul ca se poate dispune si proprirea asupra veniturilor dvs. salariale lunare cat si executarea silita a altor bunuri proprietate , in limita sumelor ramase de achitat ( la sumele initiale se adauga cheltuielile de judecata si cele cu executare silita ) ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa intrari marfa ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! As dori daca se poate un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Am preluat de curand o societate....si m-am apucat sa verific din urma conta sa ... (vezi toată discuția)
Lamurire despre un imprumut paulica_67 paulica_67 In 2015,am luat un imprumut de la Provident in valoare de 2500 ron .am achitat 800 lei.in 2018 m a sunat un executor judecatoresc si mi a spus ca am de plata ... (vezi toată discuția)
Preluare sold 371 vdeny vdeny Buna ziua, Am preluat o societate cu un stoc marfa de exemplu 40.000 lei. Din pacate dna de dinainte nu tinea evidenta pe cod/produs. Pur si simplu 371 si ... (vezi toată discuția)