Am un magazin de haine cu stoc de marfa de 40.000 lei.Am o datorie de 6000 de lai constind in chirii neachitate.Proprietarul (Cooperativa de Consum)m-a dat in judecata pentru recuperarea datoriei.Eu le-am platit o parte prin compensare dar acum ei nu mai vreau produse ci bani.Sint dat in judecata pentru emiterea unei somatii de ordonanta de plata,dar eu nu pot sa le platesc cu bani,numai cu produse.Daca se ajunge la executare silita,la ce valoare se calculeaza marfa din magazin?(ca altceva nu am sa le dau)La valoarea de inventar sau la cea de achizitie?
Buna ziua !
Vor fi luate in calcul sumele cu care s-au vandut la licitatie respectivele produse , trebuie sa luati in calcul ca se poate dispune si proprirea asupra veniturilor dvs. salariale lunare cat si executarea silita a altor bunuri proprietate , in limita sumelor ramase de achitat ( la sumele initiale se adauga cheltuielile de judecata si cele cu executare silita ) ...
Preluare sold 371
vdeny
Buna ziua,
Am preluat o societate cu un stoc marfa de exemplu 40.000 lei. Din pacate dna de dinainte nu tinea evidenta pe cod/produs. Pur si simplu 371 si ... (vezi toată discuția)