avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna seara! Primesc pensie alimentra de la tatal meu ,iar de 2 luni mi-am gasit un job , o sa mai primesc in continuare aceasta pensia alimentra?Deorece in hotararea judecatoreasca scrie ca este obligat sa imi plateasca pana la varsta de 26 de ani daca imi continuii studiile.Acum sunt anul III la facultate.Multumesc anticipat,Raluca!
Cel mai recent răspuns: Raluk89cool , utilizator 00:02, 18 Aprilie 2011
Daca cel obligat la pensie nu face cerere de sistare o sa o primesti in continuare
Am gasit undeva o hotarare judecatoreasca in care se spunea ca obligatia de a plati in continuare pensia alimentara nu este conditionata de faptul ca cel care are dreptul la pensia alimentara lucreaza sau nu. O sa o caut si o s-o afisez.
Multumesc pentru raspunsuri!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare studii ... Raluk89cool Raluk89cool Buna ziua! Am terminat facultatea anul acesta si doresc sa imi continuii studiile mai departe,primesc pensie alimentara de la tatal meu .Voi mai primi si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! copilul este student la master și lucrează în ... sucice sucice Bună seara! Copilul este student la master și lucrează în același timp. Are 24 de ani. Mai este obligat tatăl să-i plătească pensie alimentară?(i-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa casatorie neagualex neagualex Buna seara, as fi foarte recunoscator daca imi poate oferi cineva un raspuns la problema pe care o am. Eu primesc pensie alimentara din partea unui parinte, in ... (vezi toată discuția)