avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa TVR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa TVR

Buna ziua,
Multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor la celelalte intrebari pe care le-am mai pus.
Am o problema: verisoara mea a murit, sotul ei a murit, apartamentul e nelocuit se vede din consumul aproape zero la curent, TVR-ul nu vrea sa sisteze plata abonamentului. Solicita certificat de mostenitor, care dureaza...inca nu s-a inceput procedura din lipsa de bani. Cum pot fi siliti sa inapoieze banii incasat necuvenit de la raposatii morti (in august 2007, ultima decedata)?mi se pare o nesimtire sa ai dovada ca apartamentul e nelocuit de la asociatia de locatari, ca nu se consuma lumina, ca potentialul mostenitor avand testament are domiciliul in alta tara(vizibil la plata contractelor de utilitati in tara respectiva) si juristul TVR-ului sa nu sisteze plata...Nu este furt calificat, pe fata? Daca eu platesc lumina pentru ca sa nu se intrerupa pana vine mostenitorul de ce trebuie sa platesc si TVR? Pentru incasare sume necuvenite ei nu pot fi opriti ?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: hacman , utilizator 12:06, 24 Iunie 2008
puteti accesa si aici:
[ link extern ]
sdianaviolina a scris:

puteti accesa si aici:
[ link extern ]

Nu pot accesa decat site-ul avocat.ro, celalat mentionat de dvs,imi este interzis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tvr-stat in stat face ce vrea ea, solicita taxe de la morti hacman hacman Buna ziua, Multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor la celelalte intrebari pe care le-am mai pus. Am o problema: verisoara mea a murit, sotul ei a ... (vezi toată discuția)
Strain de succesiune hacman hacman Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru acest site: 1) administratorului si ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)