avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de cate ori poate fi amanata o pronuntare ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de cate ori poate fi amanata o pronuntare ?

buna seara!
am un proces pe rol de 5 ani. suntem inca la fond. inca nu s-a pronuntat solutia, se tot amana de 1,5 luni, adica au fost 6 amanari de pronuntare pana acum.
intrebarea mea este: de cate ori are voie un judecator sa amane pronunatrea si pentru cat timp ?
exista un termen limita in care un judecator trebuie sa pronunte o solutie ??? deja astept de 5 ani solutionarea fondului....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 19 Aprilie 2011
Posibil mai are timp de gandire , de tot amana pronuntarea .. pana la urma va da si solutia finala .
Buna seara! Astazi s-a amanat din nou pronuntarea pentru inca o saptamana. Va multumesc! O sa va tin la curent
stepetrache a scris:

Buna seara! Astazi s-a amanat din nou pronuntarea pentru inca o saptamana. Va multumesc! O sa va tin la curent

Incercati sa sesizati Inspectia Judiciara din cadrul CSM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rãmas în pronunþare dar ...amânat lungu1on lungu1on Proces la tribunal , stare de judecată , rămas în pronunţare . Pe situl tribunalului , in loc să văd soluţia , apare amânat la data de .... Care ar ... (vezi toată discuția)
Proces valimoise valimoise care este perioada in care sa da o sentinta de la ultimul termen de judecata (vezi toată discuția)
De câte ori se poate amana pronunţarea în recurs? Annett Annett Bună seara,. Apelez la experienta dvs... Într-un proces care s-a judecat pe fond într-un singur termen, apoi am așteptat peste 6 luni motivarea, se afla ... (vezi toată discuția)