avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la renta anuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la renta anuala

Buna seara
In anul 2008 am achizitionat un teren de 500 mp pe care se afla o moara de malai care functioneaza si in prezent . Dorind sa mi extind sa mi extind afacera am inceput sa investesc in a construi imprejmuirea terenului si bransarea la apa potabila deoarece acestea nu erau in momentul achizitionarii pana aici nimic deosebit.
In urma depunerii documentatiei obtinerii autorizatiei de constuire am constatat ca pe acest teren, exact pe cea mai mare parte pe acest teren ramas liber este traversat de o conducta de transport gaze de inalta presiune care impune restrictii de construire.
Imediat am consultat un prieten avocat care initial m-a sfatuit sa deschid actiune in instanta pentru a obtine o renta care sa compenseze in vreun fel imobilizarea de teren provocata de aceasta conducta care apartine PETROM SA.
Am trimis SC PETROM SA o convocare la Conciliere directa cu reprezentantii PETROM exprimand pretentiile mele. S-au prezentat la fata locului dupa care s-a intocmit un proces verbal in care au mentionat ca aceasta conducta este de joasa presiune total neadevarat, pe care l-am semnat ulterior, urmand sa primesc raspuns in scris la solicitarea mea.
Dupa aproximativ o luna raspunsul a fost negativ deoarece raspunzator pentru evictiuni raspunde vanzatorul din 2008.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri
Adresa mea este samy_traian@yahoo.com
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
Samoilatraian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 05:31, 18 Aprilie 2011
Actionati in hydecata SC PETROM
Actionati in justitie SC PETROM, deaoarece trebuie sa va ofere despagubirile prevazute de lege si nu poate transfera raspuinderea oe umerii vinzatorului care nu a dcunoscut poate acest l;ucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu consumul la apa - plata pierdere 600 mc cauzata de o defectiune ownage ownage Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri energie termica NCorina NCorina In Timisoara, pretul facturi de caldura, pe care o platesti la intretinere, a ajuns sa fie in functie de cati debransati sunt in bolc . Cei debransati, nu fac ... (vezi toată discuția)