avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partajul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partajul

cat dureaza un proces de partaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 14:46, 17 Aprilie 2011
in conditiile actuale termenul pentru finalizarea unui litigiu, indiferent de natura lui, este incert...
problema este ca de 3 ani de cand sta singur nu a mai platit la intretinere si ma tem ca nu o sa mai obtin nimic
Incercati sa vedeti daca prin procedura medierii in vederea solutionarii partajului nu ati iesi mai bine. In fond intr-o sedinta sau doua, atunci cand le stabiliti d-voastra si fostul sot, semnati un Acord de mediere pe care-l prezentati instantei si care va da o hotarare pe baza celor hotarate de d-voastra, fara nenumarate termene, taxe, etc.
Apelati la un mediator si la o sedinta de INFORMARE GRATUITA potrivit legii si va lamuriti ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj :credit in timpul casatoriei aze aze Buna ziua va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi,am fost casatorit am divortat am facut un crdit in timpul casatoriei pe numele meu si acum platesc singur aceea ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)
Drept apartament ContSters122354 ContSters122354 hristos a inviat daca apartamentul a fost al sotiei inainte de casatorie,dar ulterior prin casatorie s-a trecut pe numele ambilor soti.sotia mai are dreptul ... (vezi toată discuția)