avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiuni sif
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiuni sif

Acum 11 ani impreuna cu fratele meu am mostenit un certificat de actionar de la tatal nostru (1000actiuni SIF OLTENIA).Nu am deschis inca succesiunea inca dar nici dividende nu am putut sa luam intrucat nu era deschisa succesiunea.Cine ma poate ajuta cu o adresa sau cum pot sa procedez in continuare ,deoarece intentionam sa deschidem succesiunea si dorim sa stim cum procedam cu acele actiuni.Consider ca trebuie sa ne dea dividendele retroactiv.Unde si cum ne putem adresa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:02, 17 Aprilie 2011
Dupa ce faceti succesiunea va adresati Depozitarului Central ( str.Fagaras nr. 25) pt. trecerea actiunilor pe numele dvs. si procedura de recuperare a dividendelor. Tot de la ei veti avea nevoie la succesiune de un extras de cont pt. actiunile defunctului.
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
lazu, utilizator
Daca dividendele nu sunt ridicate timp de 3 ani ele se pierd.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat actionar sif oltenia valcris valcris Buna ziua. In urma decesului unui parinte, 4 frati au mostenit un certificat de actionar la SIF Oltenia. Nu exista succesiune in urma decesului parintelui ... (vezi toată discuția)
Sif oltenia scorpio1963 scorpio1963 Am mostenit de la bunica mea un nr. de actiuni la sif oltenia , cand am vrut sa incasez sumele cuvenite si neincasate de catre aceasta din dividende in anii ... (vezi toată discuția)
Dividende sif 5 oltenia leusan leusan Este legal daca nu se ridica dividendele de la sif 5 oltenia ca acestea sa se prescrie dupoa 3ani/Unde merge contravaloarea lor?Normal nu trebuiesc ... (vezi toată discuția)