cum pot obtine dreptul de vizita al tatalui doar in prezenta mea?fetitza are 5 ani si mi-a fost incredintata mie,in prima hotarare am obtinut vizite doar in prezenta mea,iar la apelul facut de el a obtinut sa o ia la domiciliul fratelui sau o zi la sfarsitul fiecarei saptamani.el nu are domiciliu stabil,este consumator de bauturi alcoolice,are un vocabular destul de vulgar,nu are siguranta 100% ca e copilul lui - mi-a zis ca face toate astea doar pt ca trebuie sa mai fie un loc la psihiatrie si pt mine....probe depuse de mine la dosar.in urma recursului la curtea de apel a fost casata hotararea de apel si retrimis dosarul spre rejudecare,acordandu-i-se acelas program de vizita.
Puteti cere judecatorului o "pasuire" si sa apelati si la mediere. Puteti veni impreuna cu sotul la un mediator si sa va negociati problemele, iar cu ajutorul mediatorului sa incheiati un Acord de Mediere cu privire la programul de vizita si la ce mai aveti de clarificat, acord pe care-l prezentati apoi in instanta si pe baza caruia judecatorul va da sentinta. Informarea cu privire la mediere este gratuita, in conditiile legii.
Daca nu incercati, nu puteti stii cum reactioneaza in fata unei persoane straine, un "oficial" pana la urma. S-ar putea sa nu vina, sau daca vine sa nu doreasca sa ajunga pana la urma la nici un acord cu d-voastra. In fond, de aceea exista mediatorii, sa va faciliteze comunicarea!
Buna ziua dna Mihaela,
Inteleg ca sotul dvs.face totul pentru a va ( pedepsi) ca divortati(sau ati divortat)de dinsul. Daca nu va respecta ca sotie/om,si face afirmatii de genul aratat mai sus,apelati si dvs.la bunavointa unei rude apropiate lui pe care o respecta,pentru a.i arata ca procedeaza gresit folosind un vocabular vulgar.Avind un copil,amindoi ar trebui sa va acceptati in termeni civilizati ( ma refer la sotul dvs.).:luck:
nu prea am cum si cu cine;mama lui e impotriva la toate 4 nurori,un frate e alcoolist inrait,unul e la fel ca el si cel mai mare cu picioarele pe pamant,dar nu vorbesc intre ei,conditie pusa de mama lor,ori cu ea,ori cu fratele mai mare si fara ea.ce sanse as avea daca mai fac o data recurs la curtea de apel?pt ca la rejudecare s-a schimbat nr de dosar,deci as mai avea dreptul la recurs
Divort cu minori
mihamiha14
Buna ziua!Am depus actele de divort in aprilie 2009 si inca nu s-a terminat procesul.In prima instanta am obtinut custodia fetitei (avea 4 ani la acea data) si ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor
bennyone
Am o hotaraire care nu este definitiva unde se stipuleaza un program de vizita ,dar cu toate acestea fosta sotie mi-a facut apel si nu vrea sa imi dea copilul ... (vezi toată discuția)