VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT SA REZOLV O PROBLEMA. ACUM 4 ANI AM IMPRUMUTAT UN PRIETEN CU O SUMA DE BANI. DEORECE II AVEAM IN BANCA, I-AM TRANSFERAT DIN CONTUL MEU, IN CONTUL LUI CU PRECIZAREA " CUMPARARE IMOBIL".INTELEGEREA A FOST SA IL CUMPERE PE NUMELE LUI, APOI SA IL VANDA SI SA IMPARTIM PROFITUL. DAR NU L-A MAI VANDUT SI NICI BANII NU I-A MAI DAT INAPOI. IL POT ACUZA DE INSELACIUNE? IN CONDITIILE IN CARE AM CEVA SCRIS DIN PARTEA LUI , IN ALT CONTEXT, UNDE A SCRIS CA " APARTAMENTUL A FOST CUMPARAT PENTRU A FI REVANDUT"
De inselaciune nu. Dar puteti sa-l actionati in instanta civila si obligarea sa va restituie "imprumutul "plus dobanda legala BNR pe perioada trecutasi pan la recuperarea in totalitate a creantei ce vo datoreaza. Succes.:)
Trebuie sa dovediti cu un act faptul ca i-ati dat banii imprumut. Daca de la termenul de returnare au trecut 3 ani, mai puteti recupera doar daca va da banii de buna voie.
Va confruntati cu o situatie delicata
Incercati ,daca detineti documente care sa ateste intelegerea dvs ,sa notificati beneficiarul sumei de obligatia restituirii acesteia
Bani cu imprumut
ipso
Buna ziua. Cineva are nevoie de bani pentru o afacere. Pot sa-i dau cu imprumut doar cu garantie imobiliara si daca am si eu un castig.
1. Cum pot face ... (vezi toată discuția)