avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut - cum recuperez suma data cu imprumut?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut - cum recuperez suma data cu imprumut?

am imprumutat pe cineva cu o suma de1000 lei pt a pleca in germania, tipul respectiv insa acu cand trebuie sa returneze banii ma evita , ce actiuni legale pot face pt a imi recupera banii. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 23 Decembrie 2012
A fost incheiat un contract de imprumut de consumatie?
Daca aveti dovezi cum ca l-ati imprumutat puteti sa-l actionati in instanta.
Incearca si mediere.
Daca apreciati ca detineti probe temeinice si indubitabile prin care sa dovediti imprumutul,puteti sesiza oficial parchetul responsabil
Anterior depunerii sesizarii ,puteti notifica imprumutatul dvs cu obligatia restituirii sumei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Alice_25 Alice_25 Buna seara. Acum 6 luni am fost presata cu telefoane si mesaje din partea unei rude sa o ajut cu o suma de bani pt cateva zile care au devenit cateva luni ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie RUBYS RUBYS VA ROG SA IMI SPUNETI CUM POT SA REZOLV O PROBLEMA. ACUM 4 ANI AM IMPRUMUTAT UN PRIETEN CU O SUMA DE BANI. DEORECE II AVEAM IN BANCA, I-AM TRANSFERAT DIN ... (vezi toată discuția)
Poate fi subiect activ al infracțiunii de abuz de încredere o asociație de proprietari? sau reprezentantul legal, de exemplu președintele? alex_bis alex_bis Poate fi subiect activ al infractiunii de abuz de incredere o asociatie de proprietari? Sau reprezentantul legal, de exemplu presedintele? Am platit o suma ... (vezi toată discuția)