avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Creditul meu a fost preluat de o firma de recuperare de la care am primit in iunie 2010 o esalonare a platii, esalonare pe care am respectat-o. Azi am primit de la un executor judecatoresc o somatie de plata in care mi se cerea sa-mi platesc creditul intr-o zi caz contrar voi suporta consecintele executarii silite. Va rog spuneti-mi ce urmeaza sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Negrea Rodica , utilizator 07:54, 20 Aprilie 2011
sa continuati platile esalonate asa cum le-ati stabilit cu firma de recuperare.
Luati legatura cu executorul judecatoresc sa va explice despre ce este vorba. Prezentati-i documentele incheiate ci firma de recuperare.
Personal nu am incheiat nimic cu firma de recuperare ci doar o scrisoare prin care propuneau o rezolvare amiabila prin esalonarea pe termen lung a datoriei.
verificati cu atentie datele acelui "executor", fiti sigura ca este ceea ce pretinde adica executor judecatoresc. firmele de recuperare au obiceiul sa se exprime de asa maniera incit sa creeze confuzie.
[ link extern ]
oricum dv. ati aderat si executat acea esalonare, motiv pentru care puteti face contestatie la o eventuala executare silita. torusi sa luati legatura cu emitentul somatiei si sa va comunicati in scris pozitia dv.
Multumesc. Asa am facut, am mers la executorul judecatoresc si mi-a spus k dak platesc lunar nu ma vor executa silit si am scris un angajament de plata prin care ma obligam sa platesc o suma lunar. Pe toata perioada, pana la achitarea sumei, sunt sub executie silita dar platind nu imi vor executa silit bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita , imprumut negarantat cu imobil milikutza milikutza Buna ziua, o vecina de-a mea,pensionara, a primit o somatie de la un executor, in urma unei incheieri judecatoresti, deoarece nu si-a achitat un credit catre o ... (vezi toată discuția)
Somatie manole1973 manole1973 va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , ... (vezi toată discuția)
Scadenta anticipata credit - ce se poate face? (urgent) bamelia bamelia buna ziua, in 2007 parintii mei au luat un credit de la o banca, iar din iulie 2010nu au mai putut plati cateva luni,dar doreau sa achite si ratele din urma, ... (vezi toată discuția)