avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,

Am o nedumerire.Am fost somera,si dupa perioada de somaj am deschis un magazin second-hand,ca I.I.Cei de la Forte de munca au spus ca trebiue sa ma inregistrez in Revisal.Eu stiam ca Revisalul se refera numai la persoanele cu calitate de salariat,iar eu trebuie sa inchei contract doar cu Casa de pensii si cel de asigurari de sanatate?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 18:19, 18 Aprilie 2011
exact. daca nu aveti contract individual de munca ci contract de asigurat nu trebuie sa depuneti REVISAL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se considera vechimea in munca pentru a se acorda indemnizatia de somaj Cornelissa Cornelissa Daca in ultimii 2 ani am lucrat circa 7 luni, iar 5..6 luni am platit asigurarile sociale pentru pensie si de asemeni CASS prin contract cu institutiile ... (vezi toată discuția)
Scutire plata contributii somaj pentru pfa vd_mc vd_mc Buna ziua, Mi-am infiintat recent un PFA; dupa ce am ridicat actele de la ORC a urmat sa ma inregistrez la finante, dar intre timp am auzit ca, in cazul ... (vezi toată discuția)
Angajare bunica ,cu carte de munca ptr crestere copil Diana_Radu Diana_Radu Buna ziua!Dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 2 ani,as vrea ca mama mea(bunica)sa aibe grija de copil dar cu carte de munca daca se poate ... (vezi toată discuția)