avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice

Buna ziua ,

Am si eu o intrebare . Acum cateva zile m-a oprit un echipaj , am dat testul etilotest si 0.72 Alcool pur in aerul expirat . Intrebarea mea este care ar fi solutiile pentru a obtine numai o amenda penala , fara sa se consemneze la cazier . Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Xpertul , utilizator 14:59, 21 Aprilie 2011
:(( daca am facut un accident fara victime cu paguba platita la accidentat cu declaratie notariala + 0,44 in aerul expirat la ce sa ma astept?am platit analizele de o luna adica a 2 a zi de la accident dar........................................sunt disperat.nu am mai avut nimic legat de circulatie nici un dosar de fapt de orice fel. va rogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.specificca nu mi-au iesit analizele de la iml inca. nu stiu cat am in sange.nu mai dorm aproape deloc de o lunasiceva.va rog un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool 0.72 la mie in aerul expirat - lasciate ogni speranza? lilocek lilocek Buna ziua! Sotul meu a fost depistat in noaptea de 1/2 decembrie 2011 de o panda a politiei cu un far nefunctional, in oras, pe o strada linistita, la ora 0,10 ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta bauturilor alcoolice Mihai Ioan Mihai Ioan In data de 17.04.2017, am fost surprins la volan cu o valoare de 0.98 la etilotest, am acceptat probele biologice care inca nu au venit, am recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)
La ce sa ma astept...? sorynel_80 sorynel_80 Buna tuturor si am o nelamurire care nu ma lasa sa mai dorm noptile...in 2008 am avut un accident rutier cu daune materiale de care m-am achitat si parasirea ... (vezi toată discuția)