avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... amenda rca help !!! pls
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

amenda rca help !!! pls

mi a expirat asigurarea pe data 03.04.11 fiind ultima zi si pe data de 05.04.11 am primid amenda de 10 mil pe care am refuzat sa o semnez.amenda a fost semnata de un martor,am ramas si fara talon si o dovada de 15 zile.
ce ma intereseaza este daca o pot plati la jumate,am inteles de la cineva ca amenda de rca se plateste integral ???
Acum trebuie sa mi vina prin posta amenda.

intrebare :pot ridica talonul doar cu asigurarea noua??ce pot sa fac sa nu o mai platesc??sau pot sa o platesc la jumatete 5 mil in 48 ore????
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:32, 19 Aprilie 2011
dar o pot plati in 48 ore de la data primiri pv adica 5 mil?sau nu se accepta jumate la aceasta amenda.multumesc mult o zi buna

politistul ar fi zis k nu se accepta jumate pt ca este alta lege sau ceva de genu????

Din cate cunosc amenda pt RCA nu face parte di amenzile la legea circulatiei si nu se supune regimului de plata la jumatate din cuantumul amenzii minime in termen de 48 de ore. Dupa ce va faceti o polita RCA va prezentati la politie cu polita respectiva si vi se elibereaza documentele ridicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca) alin.pepenasi alin.pepenasi Am fost oprint de politie, nu am avut rca valabil. Am primit amenda, mi-a fost retinut talonul (fara numere). Pentru a recupera talonul: Trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda rca lameru lameru Am si si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat: Am mers cu masina unui amic si din graba am uitat sa verific actele, prin Gheorgeni ma oprit un ... (vezi toată discuția)
Asigurarea mea, ca vinovat, este valabilă, însă asigurarea celui păgubit intră în vigoare a doua zi după accident. ce se poate întâmpla? I.Mihaela I.Mihaela In cazul in care s-a incheiat amiabila ,eu ca vinovat am dat asigurarea insa i-a fost respins dosarul din cauza faptului ca asigurarea masinii lovite a fost ... (vezi toată discuția)