avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract de vanz-cump - taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract de vanz-cump - taxa de timbru

Buna ziua.
Cat este taxa de timbru intr-o actiune de anulare partiala a contractului de vanzare-cumparare a unui imobil?
Vanzarea a avut loc in 2007.
taxa se calculeaza la valoarea din contract? la nivelul anului 2007
sau la valoarea de acum a imobilului (mult mai mica)?
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 13:39, 18 Aprilie 2011
la valoarea actuala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare reginaN reginaN recent am cerut anularea unui contract ce viza un bun imobil vandut de fostul meu sot fara a mi se aduce la cunostinta si care era bun comun; as vrea daca ... (vezi toată discuția)
Promisiune vc nerespectata utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua! Am si eu urmatoarea situatie: in anul 2012 am incheiat cu un domn o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare prin care acesta s-a obligat sa ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare prin judecata Lisimah Lisimah Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:intentionez sa cumpar o casa de la o ruda.In mod normal ar trebui sa facem un contract de vanzare-cumparare dar suma ... (vezi toată discuția)