avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere Individuala - inregistrare cheltuieli ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere Individuala - inregistrare cheltuieli sediu in Registrul de incasari si plati

Buna ziua,
Am o Intreprindere Individuala si am facut contract de comodat pentru sediu (50% din apartament). Intretinerea achit cu numerar (persoana fizica) si am chitanta, iar facturile de curent si gaz l-am achitat online din contul de persoana fizica (am facturile si pot printa OP-urile de pe contul bancar de persoana fizica). La inceputul lunii urmatoare, am virat exact 50% din cheltuielile cu sediul din contul de I.I. in cel de persoana fizica, precizand "Cheltuieli sediu luna xx".
Cum este corect sa trec aceste cheltuieli in Registrul de Incasari si Plati?

Va multumesc pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: nforcer2004ro , utilizator 09:44, 19 Aprilie 2011
In Registrul Jurnal de Incasari si Plati se inregistreaza la cheltuieli cota de 50% datorata de I.I.
Va multumesc pt raspuns!
Banuiesc ca inregistrez cu data in care am virat banii din contul de I.I in contul personal. Ce scriu in coloana "Document (felul,nr)" pentru ca am o chitanta (intretinere) si 2 facturi (gaz,curent)? Trebuie sa tin in contabilitate si platile de pe contul bancar de persoana fizica (printate) pentru factura gaz,curent?

O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de incasari si plati Valentin Geapana Valentin Geapana Buna seara ! Mesajul meu este datorat faptului ca vreau sa completez registrul jurnal de incasari si plati si am cateva intrebari adresate celor care se ... (vezi toată discuția)
Documente pfa mohorea alexandrina mohorea alexandrina nu gasesc sa cumpar registru de incasari si plati pt.PFA. Rog cine poate sa ma indrume.Cum se completeaza? (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)