avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract de reusita? Exista asa ceva? Care ar fi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract de reusita? Exista asa ceva? Care ar fi solutia

Buna ziua,
Sora mea urmeaza sa fie implicata intr-un proces. Am platit avocatului onorariul, dar banuiesc ca ar fi si mai motivat pentru a-si face treaba cat mai bine daca ar mai primi un bonus. Problema este ca acesti bani i-as imprumuta de la banca si nu vreau sa iau in calcul sa ii dau dinainte de a sti o hotarare definitiva. Nu i-am propus pana acum, dar as vrea sa ii propun ca in cazul in care rezultatul este cel dorit eu sunt dispus sa ii mai achit o suma de x lei ca bonus. Ma gandesc ca nici el nu m-ar crede pe cuvant ca dupa ce sora mea ar primi hotararea dorita i-as mai da eu banii. Nici inainte nu vreau sa ii mai dau alti bani.

Asadar exista vreun contract de acest tip care sa stipuleze ca daca avocatul obtine o anumita decizie la tribunal ii mai achit o suma de? Care ar fi solutia ca si el sa fie sigur ca isi primeste banii, dar nici eu sa nu ma trezesc cu banii dati aiurea.

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 18 Aprilie 2011
liniar, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 11:45, 18 Aprilie 2011
In contractul pe care il incheiati cu avocatul poate fi prevazut si un onorariu de succes care se va achita la finalizarea dosarului daca rezultatul va este favorabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu avocat Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu avocat elenaref elenaref pentru deschiderea in instanta a unei succesiuni dupa sotul meu,am angajat un avocat care mi-a spus ca ma costa 2000 euro,este normal ca eu sa-i achit toata ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera onorariul achitat avocatului ? rolena rolena La prima intalnire cu avocatul care doream sa ma reprezinte intrun proces de divort / partaj, acesta mi-a solicitat plata integrala a onorariului. Am achitat ... (vezi toată discuția)