avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general perioada amortizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

perioada amortizare

am achizitionat un autoturism in leasing financiar perioada de amortizare cf catalogului este intre 4-6ani, pe cati ani sa inreg amortizarea?
Cel mai recent răspuns: ContSters110607 , utilizator 23:41, 18 Aprilie 2011
depinde de politica firmei
puteti alege termenul minim, maxim sau media lor ( 5 ani)
Conform 3055/2009 toate firmele ar trebui sa aibe intocmite politicile firmei prin care se precizeaza printre altele si aceasta perioada de amortizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare autovehicul firma ContSters265634 ContSters265634 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti in cat timp se amortizeaza un autoturism (pt transportul la-de la serviciu dat in folosinta unui angajat) in contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Perioada amortizarii la leasingul financiar MuscaAnca MuscaAnca In cazul unui contract de leasing financiar incheiat pentru o perioada de 5 ani pentru un autoturism, e posibil ca amortizarea fiscala a autoturismului sa se ... (vezi toată discuția)
Impozit cmi (pfa) - autoturism joe17 joe17 Buna seara! Avem o problema arzatoare: e vorba de achizitionarea unei masini de catre un Cabinet Medical Individual (CMI) si amortizarea sa in cheltuieli. ... (vezi toată discuția)