avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti socialeintre ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti socialeintre administratori ?

INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti socialeintre administratori ?
Buna ziua, Inca nu am ajuns la un avocat si pentru asta va cer ajutorul informational si poate ajungem si la colaborare, in legatura cu SRL ce il detin ca administrator 50% cu un o alta persoana 50 (tot administrator),fara angajati cu datorii doar la stat (forfetaru+o amenda sau 2 si un mic impozit pe profit), infintata in 2009 cu activitate minima: sunt in imposibilitatea de achita acele datorii
INSOLVENTA, FALIMENT, Cesiune parti sociale??????????? sa o pastreze doar un asociat.
daca vreau sa cedez partile sociale asociatului meu se poate face lucrul asta in situatia de fata, pentru datorii voi raspunde ca si persoana fizica, sau trebuiescachitate inainte de aceasta miscare?????
Care din aceste 3 sau poate mai exista si o alta variant ar putea fii aplicata?
Astept cu interes raspunsul D-voastra

Alte discuții în legătură

Srl in insolventa gigigiaolimpiu gigigiaolimpiu Ca asociat intr-un SRL aflat in procedura de insolventa-reorganizare pot ceda partile mele sociale unui alt asociat din cadrul firmei,? (vezi toată discuția)
Vand societate cristitotora cristitotora Detin un srl care are datorii catre stat ( impozit pe profit , tva , penalitati , etc.). As dori sa imi spuneti care este cea mai simpla varianta de a scapa ... (vezi toată discuția)
Un srl poate prelua parti sociale la alt srl biz_corp biz_corp Buna ziua, Vin cu urmatoarea situatie: sunt asociat minoritar (si administrator) intr-un SRL X; pe langa societatea X am mai infintat un SRL Y la care sunt ... (vezi toată discuția)