avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine este tras la raspundere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine este tras la raspundere?

am vazut pe o trecere de pietoni un copil care "pandea" masinile scumpe.cand masina s-a apropiat a sarit pur si simplu in fata ei.acum soferul este cercetat pentru vatamare din culpa si clar saracu o sa fie acuzat pe nedrept.am mai discutat si cu alte persoane despre astfel de cazuri si se pare ca sunt mai multi puradei care fac asta pe soselele din bucuresti.dat fiind ca se petrece pe trecerea de pietoni cum poate fi aflat adevarul daca sa presupunem nu exista martori sa confirme ca pustiul s-a aruncat?
ps:in fata spitalului de copii gr alexandrescu am vazut asa ceva si la nici doua minute dupa incident se stransesera o liota de negri scandalosi facand circ de mama focului sa se adune lumea.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:50, 18 Aprilie 2011
depuneti marturie in favoarea soferului daca sunteti sigura de cele intimplate. faceti sesizare la politie cit si la firmele de asigurare RCA, ele sunt cele mai pagubite desi exista o baza de date comuna cu persoanele despagubite si nu cred ca ulciorul va merge de multe ori la apa.
Incredibil ceea ce povestiti.Auzisem ca se practica asa ceva si ca cei de etnie roma isi pun copiii sa se arunce in fata masinilor in ideea de a se alege cu bani.Pe trecerea de pietoni? observati cat sunt de abili.
Oare nu existau camere prin apropiere? Ar fi bine daca ati putea semnala organelor de politie ceea ce ati vazut.
Da , cunosc fenomenul.
In general sunt copii de rromi care sunt "educati" in acest sens , iar parintii incearca santajul conducatorilor auto.
Undeva ,in Bucuresti , sectorul 3 , mai exista o strada unde copiii erau aruncati , imbranciti in nfata masinilor

Daca as discuta cu confducatorul auto - si daca este intr-o situatie asemenatoare cu cea aratata de mine mai inainte- i-as spune sa ia legatura cu politistii pentru organizarea unui flagrant pentru santaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu briceag pe strada Catalin10q Catalin10q Buna ziua! In cursul zilei de ieri in urma unui accident rutier unde un copil a fost lovit pe o trecere de pietoni, mai multe persoane de etnie roma au ... (vezi toată discuția)
Pieton accidentat Claudiu09 Claudiu09 Am accidentat un pieton pe trecerea de pietoni, afara ploua si becurile erau stinse pe strazi, pietonul este de etnie rroma si s-a lovit putin la cap, a fost ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie - pieton pe partea carosabila dan3 dan3 Buna seara, In dimineata aceasta am avut un accident, ma aflam in localitate pe un drum cu o singura banda pe sens , pe contrasens era un autovehicul de ... (vezi toată discuția)