avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Persoana disparuta - ce ar trebui sa fac pentru a o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Persoana disparuta - ce ar trebui sa fac pentru a o gasi?

Buna ziua.
Cum trebuie sa procedez pentru gasirea unei persoane (ruda de familie) cu domiciliul in Canada si cetatenie romana-canadiana. De aproape 3 ani de zile nu am primit vesti de la ea, nereusind sa o contactez prin telefon sau in scris la ultima adresa.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Georgette2011 , utilizator 23:24, 18 Aprilie 2011
Daca cunoasteti domiciliul persoanei,solicitati implicarea autoritatilor locale,care,in baza datelor de identificare ale persoanei suspectate ca si disparuta ,va pot comunica eventuale precizari
Mai mult decat autoritatiile locale incercati o sezisare catre ambasadei din canada la romania sau romana la Quebec, otawa, montreal, etc. uitati de exemplu aici: [ link extern ]
Nu stiam unde e recomandat sa incep cautarile : politia locala (de la noi), MAE sau direct ambasada.
Am sa incep prin contactarea ambasadei Romaniei din Canada.

Multumesc pentru indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta casatorita in canada- ci si pasaport romanesc expira curand.help! AncaPrincess AncaPrincess Buna ziua! Sunt cetateana romana, casatorita cu un cetatean canadian, si am rezidenta permanenta in Canada. Nu am declarat in Romania ca mi-am schimbat starea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)
Certificat casatorie canadian olivi olivi daca m-am casatorit in canada cu un cetatean strain si am decis sa imi schimb numele ar trebui sa vin in romania pentru a-mi schimba pasaportul? am observat ca ... (vezi toată discuția)