avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

acum 6 ani am lucrat la o firma, iar dupa doi ani a fost preluata de lichidatori. Acum lucrez din nou iar eu am nevoie de cartea de munca dar nu mi-o poate incheia pentru ca nu gaseste lichidatorul date referitoare la data cand mi sa incheiat contractul de munca. Ce pot face de unde imi iau eu aceste acte?Pot face plangere la arhivele judetene deoarece aceasta firma nu a pastrat acte in regula?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 18 Aprilie 2011
Despre ce societate este vorba ? ... contractul dvs de munca a fost inregistrat la ITM?
da a fost inregistrat dar acum nu mai este cartea mea de munca nicaieri
Mergeti la ITM la inspectorul la care este arondat fostul angajator si vorbiti cu acesta poate va da o copie de pe decizia de incetare a c.i.m. ... in cazul in care nu exista, atunci lichidatorul poate emite o astfel de decizie in urma solicitarii dvs.
...in acest caz trebuie sa luati legatura cu lichidatorul. normal carnetul de munca se afla la itm
mony23 a scris:

...in acest caz trebuie sa luati legatura cu lichidatorul. normal carnetul de munca se afla la itm


Cred ca in mesajul initial s-a specificat ca s-a luat legatura cu lichidatorul ... normal este posibil ca acel carnet de munca sa nu se afle la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot sa-mi ridic cartea de munca? lunajoy lunajoy M am angajat acun 2 ani la o firma , am lucrat acolo o luna si ceva...cu ei am incheiat un contract de munca insa nu stiu daca mi-au facut sau nu carte de ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca silviadumitrescu silviadumitrescu buna ziua, as dori sa stiu cum sa procedez in situatia urmatoare: la firma unde am lucrat nu mi s-a incheiat contractul de munca si cartea de munca a ramas la ... (vezi toată discuția)
Tribunalul muncii ank13 ank13 Buna ziua, am fost angajata la o firmadin data de 15.10.2006 si apoi am fost in concediu pentru cresterea copilului,in perioada 01.11.2009-11.09.2011,firma ... (vezi toată discuția)