avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tribunalul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tribunalul muncii

Buna ziua,
am fost angajata la o firmadin data de 15.10.2006 si apoi am fost in concediu pentru cresterea copilului,in perioada 01.11.2009-11.09.2011,firma afost "lichidata" de un lichidatorin luna Decembrie 2011,dar carrtea mea de munca a ramas ne incheiata,in 12.09.11,m-am angajat la o alta firma dar nu am stiut in ce situatie sunt,nu mi sa cerut cartea de munca la angajare,dar in 31.10.2012,am fost data in somaj,din cauza cartii de munca ne incheiate nu pot sa imi fac somaj.
ce trebuie sa cer la tribunalul muncii,sau ce acte trebuie sa am pentru a ma prezenta la tribunal?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 12 Noiembrie 2012
Pana la 01.01.2011 inscrierea in carnetul de munca o poate face inspectorul ITM la care este arondat fostul dvs angajator ... incercati sa dati de lichidatorul respectiv, poate va ajuta cu adeverita de vechime pentru perioada aferemta pana la incetarea c.i.m. si cu decizia de incetare a c.i.m. ...
Va multumesc pentr raspuns, lichidatorul nu are nici o hartie de la firma,fosti mei sefi au plecat din tara si nimeni nu are nici un act de la firma,de la ITM mi sa spus ca singura solutie e instanta
Intr-adevar, si instnata de judecata este o solutie insa este de durata ... actiunea va trebuie depusa la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliu ... actiunea va trebuie sa aibe ca obiect constatarea incetarii raportului de munca ca urmare a lichidarii societatii unde ati fost angajata.

Intrebati lichidatorul unde a predat arhiva societatii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa indemnizatie cata_lya cata_lya pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta? (vezi toată discuția)
Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca labuta labuta acum 6 ani am lucrat la o firma, iar dupa doi ani a fost preluata de lichidatori. Acum lucrez din nou iar eu am nevoie de cartea de munca dar nu mi-o poate ... (vezi toată discuția)