avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

as dori sa stiu daca exista o suma minima de la care se incepe executarea silita, sau aceasta se face indiferent de suma restanta?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:03, 18 Aprilie 2011
daca sentinta judecatoreasca care face obiectul executarii are ca obiect recuperarea unei sume nu conteaza cuantumul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere plata rate credit nevoi personale crystynac crystynac Buna ziua! In ultimele trei luni am avut probleme financiare si nu am putut achita integral ratele la creditul de nevoi personale contractat,dar,lunar am ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pt solicitare pensie intretinere data prin sentinta judecatoreasca! celentana26 celentana26 Tatal unui minor este obligat printro sentinta judecatoreasca sa plateasca lunar un anumit cuantum reprezentand pensie de intretinere de la data introducerii ... (vezi toată discuția)
Executare silita incuviintata de instanta dupa plata creditului la banca badr_harry badr_harry Pentru un credit de consum acordat de banca în anul 2005 şi neachitat în întregime, banca prin executor bancar s-a adresat instanţei de judecată şi a ... (vezi toată discuția)