avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In câte zile primesc amenda rutierã acasã dacã nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In câte zile primesc amenda rutierã acasã dacã nu am semnat procesul verbal?

ieri m-au prins cu radarul ăsta nou, și nu am semnat procesul,dacă îmi trimit prin poștă mai pot să plătesc numai jumate în 48 de ore de la livrare?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:17, 19 Aprilie 2011
puteati plati in 48 de ore daca semnati procesul-verbal si beneficiati de acea reducere.
da, il platiti in 48 de ore de la livrare (data de pe stampila postei ), daca nu s-au suparat si pe procesul verbal au taiat posibilitatea platii a jumatate in 48 de ore
deci dacă nu am semnat deja trebuie să plătesc integral?
exact, ati inteles bine. sau puteti contesta in instanta amenda.
Raspunsul este afirmativ.

Alte discuții în legătură

Amendat fara sa-mi faca proces verbal. fale fale Am fost oprit de Politie in zona cu limitare de viteza la 70 km/h. Mi-a spus ca aveam 84 km/h si nu mi-a dat nici P.V sa semnez nimic. Mi-a spus doar ca amenda ... (vezi toată discuția)
Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - proces verbal intocmit cu greseli marinelisabeta marinelisabeta Am depasit viteza in localitate cu 12 km fapt pentru care mi s-a intocmit un proces verbal pe care de altfel l-am semnat fara obiectii.Am constatat ulterior ca ... (vezi toată discuția)