avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratia 101

Buna seara, as vrea sa stiu, daca o intrep, individ, fara angajati, cu norma de venit, trebuie sa depuna declaratia 101 pt, impozitul pe profit, Am depus deja declaratiile 200 si 220. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: darabontcsilla , utilizator 16:36, 20 Aprilie 2011
Buna seara

Declaratia 101 o depun cei care platesc impozit pe profit -societatile comerciale ,de exemplu
II si PFA au impozit pe venit si depun 220 si 200.
multumesc pt, raspuns ffff. mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pe venit in 2011? darabontcsilla darabontcsilla buna ziua, am o intrep. individ, din 2010, anul acesta cind trebuie sa depun declaratia de venit? si de care declaratie? 220 sau 200? am realizat venituri ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 gaina gaina Buna ziua. Declaratia 220 trebuie depusa anual de PFA care desfasoara activitati impozitate pe norma de venit? (vezi toată discuția)