Cine ma poate ajuta cu un model de cerere de trimitere in judecata?
Pe scurt, in iulie 2007 tatal meu a primit hot. Comisisei Judetene prin care i se acordau despagubiri pe legea 290/2003 impreuna cu comunicarea.S-au trimis toate actele cerute urmand sa asteptam virarea banilor. In septembrie 2010 primim de la aceeasi comisie o hotarare de revocarea pe motiv ca nu s-a facut dovada statutului de refugiat si a proprietatii bunurilor, asta la 3 ani dupa ce ar fi trebuit sa se vireze banii.Am contestat noua hotarare la ANRP si in martie 2011 s-a respins contestatia.Intentionam sa atacam in contencios administrativ aceasta ultima decizie si trebuie sa depunem pana in 27 aprilie 2011 cererea de chemare in judecata.Multumiri!
Subsemnatul...............................................................domiciliat in.................
.................................................................................................chem in judecata pe.........................................................................domiciliat in..................................
...................................................................................................pentru ca prin sentinta ce
o veti pronunta sa dispuneti*............................................................................................
........................................................................................................................................
In fapt **.......................................................................................................
In drept: ***....................................................................................................
In dovedirea cererii intelegem sa nefolosim de proba cu acte si interogatoriu
Anexam*****..................................copie pentru comunicare,taxa de timbru in
valoare de******............lei si timbru judiciar in valoare de*******.........lei.
Semnatura,
DOMNULUI PRESEDINTE AL ....................................................................
* Se va indica ce se solicita de la pirit (plata unei sume de bani,indepli-
nirea unei prestatii,constatarea unui drept,etc.);
** Se va descrie situatia care a generat nasterea litigiului;
*** Se va indica textul legal aplicabil in cauza;
***** Se vor indica actele depuse odata cu cererea;
****** Taxa de timbru stabilita de L.276/2009
Legea 290/2003
ni_leta
Buna ziua
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez:
1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)