avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model cerere iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model cerere iesire din indiviziune

ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru iesire din indiviziune? - succesiune judecatoreasca-
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 13:52, 30 Iunie 2009
Domnule presedinte
Subsematul......domiciliat chhem in judecata pe...... domiciliat pentru ca prin hotarirea ce veti pronunta sa dispuneti (partajarea averii ramase de pe urma defunctuiuli......... sau ierirea din indiviziune cu privire la....)
In fapt (descrieti situatia care a generat indiviziunea, mostenirea, achizionarea in comun de bunuri etc.
In drept art. 728 si urm cod civil
Probe acte martori, interogatoriu si expertiza pentru evaluare si lotizare
Semnatura
Domnului Preedinte al......
Taxa de timbru este de 19 lei si timbru judiciar de 0.30 lei cererea se depune in atitea exemplare citi piriti sunt plus unul pentru instanta
mersi frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 290/2003 basarabeanca basarabeanca Cine ma poate ajuta cu un model de cerere de trimitere in judecata? Pe scurt, in iulie 2007 tatal meu a primit hot. Comisisei Judetene prin care i se acordau ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale intervenientului in nume propriu rechi1958 rechi1958 Ca si sotie a reclamantului care a chemat in instanta in vederea iesirii din indiviziune , eu ca si intervenoent in nume propriu am voie sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)