avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preluare praxis medic decedat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preluare praxis medic decedat

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: sunt medic specialist medicina de familie si m-am pregatit sa preiau un cabinet ramas in urma unui medic titular care a decedat. Mostenitorii mi-au spus ca nu-l pot prelua deoarece nu am un CMI inregistrat. Acel cabinet a ramas fara medic iar eu imi doresc sa il preiau. Nu am cum sa imi fac un cabinet fara locatie. Acum ca am gasit acest loc de ce nu pot prelua praxisul? Am fost rezident pana in decembrie si nu am avut motiv pt a-mi face cabinet. Si evident, nici bani.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 18:55, 28 Iulie 2023
asemanator dar acum ceva timp.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare contract vanzare cumparare pentru spatiu cabinet medical dandoct dandoct Doresc sa donez un praxis medicina de familie organizat ca si CMI, conform ORDIN Nr. 1322 din 2 noiembrie 2006 unui alt medic de familie, care este tatal meu. ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Preluare praxis medical laura77 laura77 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt medic de familie in relatie contractuala cu casa de asigurari judeteana, si intentionez sa plec in strainatate. Am ... (vezi toată discuția)