avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare pasaport
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare pasaport

Nu cred ca am postat tocmai bine, dar nu stiu unde se incadreaza.
Am pasaport inca valabil si vreau sa-l inlocuiesc cu cel biometric. In perioada de 2 saptamani pana se elibereaza cel nou, il pastrez pe cel vechi, pot calatori cu el?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 19 Aprilie 2011
Nu. Acesta se preda la momentul in care va depuneti dosarul in vederea obtinerii noului pasaport biometric. Puteti calatori cu cartea de identitate.
Vanda5 a scris:

Nu cred ca am postat tocmai bine, dar nu stiu unde se incadreaza.
Am pasaport inca valabil si vreau sa-l inlocuiesc cu cel biometric. In perioada de 2 saptamani pana se elibereaza cel nou, il pastrez pe cel vechi, pot calatori cu el?

In cazul preschimbarii pasaportului , solicitantul va prezenta si pasaportul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea pașaport crds la consulatul din salonic krisszz21 krisszz21 După divorț înscris în sfârșit in România mi s-a eliberat si certificatul de căsătorie cu mențiunea de divorț si numele de după divorț respectiv ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu in romania Cam28 Cam28 Buna ziua, Ma numesc Carmen, sunt cetetean roman si detin pasaport romanesc cu mentiunea Domiciliu: Franta. As dori sa fac restabilirea domiciliului in ... (vezi toată discuția)