avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate societate nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate societate nebancara

as dori si eu un sfat in legatura cu o rata pe care mama mea o are la o banca XXX. acum trei ani a cumparat aparatura electrocasnica de la un magazin care lucra cu banca. ulterior magazinul s-a desfintat. problema este alta (la noi in localitate nu avem o filiala a respectivei banci XXX, si a platit la o alta banca cu care banca XXX colaboreaza). in luna noiembrie a anului trecut a sunat pentru a vedea ce suma mai are de plata (mentionez ca a platit in avans), pentru ca trebuie sa sune in fiecare luna pentru a verifica cat mai are de plata (in martie trebuia inchis contul). cert e ca suma in loc sa scada parca a crescut de la o luna la alta (in fiecare luna, desi plateste la timp are penalizari). luna trecuta i s-a spus ca in momentul achitarii ratei finale se va inchide automat contul, dar nu e asa. luna asta mai am de plata aproape 60 RON, cica penalizari si taxa de inchidere a contului. ce pot face? ma gandesc sa contactez un avocat, si sa-i dau in judecata.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
haidauadriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Niculina Visan , Avocat 08:47, 19 Aprilie 2011
trebuie sa va dea fisa contului sa vedeti de unde provin pensalitatile. daca nu ati avut intarzieri la plata, nu se justifica calculul penalitatlor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre conturi fara notificare client danandi danandi In anul 2006 am contractat un credit de nevoi personale la care am primit un card cadou. cardul l am utilizat 2luni pana am terminat platile .evident si banii ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa-mi inchid contul daca am treminat creditul? florenta_22 florenta_22 Am avut un credit la [magazin] pentru electrocasnice si luna aceasta am achitat ultima rata.Am intrebat la banca respectiva daca trebuie sa-mi fac cerere ... (vezi toată discuția)
Hotarari ale presedintelui asociatiei de proprietari si asa-zisului comitet executiv radufradu radufradu Buna ziua , as dori sa va intreb daca e legal ca presedintele impreuna cu comitetul executiv ai asociatiei de proprietari ai blocului unde locuiesc , au ... (vezi toată discuția)