avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... TRANSFER INTRE CONTURI FARA NOTIFICARE CLIENT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

TRANSFER INTRE CONTURI FARA NOTIFICARE CLIENT

In anul 2006 am contractat un credit de nevoi personale la care am primit un card cadou. cardul l am utilizat 2luni pana am terminat platile .evident si banii din cont. angajatul bancii mi-a spus ca nu sunt costuri suplimentare la card implicit contul cardului. dupa aproximativ 9ani mai exat in luna ian. 2015 dupa ce mi-am achitat plata ratei lunare permanent inlusiv ian . 2015 , sunt sunat de un reprezentat al bancii si-mi comunica ca am o restanta de 240 ron si o intarziere de 7 zile . Prezentându-i la tf numar chitantei cu care am platit imi specifica ca suma respectiva provine din neplata administrarii contului deschis din 2006 cel privind cardul, si banca prin sistem a retras din contul de debit (credit) suma aferenta datoriei si de aceea sunt restat la plata ratei lunare. Intrebare daca este legal ca banca respectiv ,,....CR-ul sa transfere fonduri dintrun cont in altul fara sa notifice in scris titularul de cont daca este legal rog baza legala mai exact ce lege permite acest aspect ... daca nu as dori sa ma ajute cineva cu sfaturi visa-vis de ce pasi sa urmez in continuare in relatia cu banca. Stiu prima data trebuie sa merg sa inchid acel cont pe care mi-a fost emis cardul. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 3 Februarie 2015
Depinde foarte mult ce scrie in contractele respective. Din experienta mea, ce a facut banca este legal.
Nu trebuia sa va zica nimic, totul trebuie sa fie scris in contract, aveti un contract, nu ? Cititi-l si vedeti ce ati semnat, ce trebuie sa platiti si cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si credit ipotecar restantier silvana25 silvana25 Buna ziua! Problema mea este una complexa - am contractat in 2008 un credit ipotecar in CHF, pe care in 2015 l-am schimbat in lei. Eu sunt debitor iar sotul ... (vezi toată discuția)
Restanta banca ContSters240478 ContSters240478 salut, am urmatoarea problema : sunt restant la banca cu neplata a creditului pe 2 luni. Ieri mi s-a virat bani de salariu in cont. cardul de credit si ... (vezi toată discuția)
In legatura cu rambursarea sumelor pe cardul de credit singerpine singerpine Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Recunosc ca sunt paralela cu termenii bancari...Mama mea a primit un card la achizitionarea ... (vezi toată discuția)