avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii pentru a beneficia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii pentru a beneficia de somaj

Buna ziua!
Am o intrebare referitor la indemnizatia de somaj
O persoana angajata in sistemul bugetar ( primarie ) isi da demisia si si apoi se angajeaza la o firma privata pentru 1 luna dupa care este concediata din motive care nu tin de persoana salariatului ( restructurari )
Poate benficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:04, 19 Aprilie 2011
Poate beneficia de indemnizatie de somaj daca ultima incetare a CIM este din motive neimputabile salariatului si daca in ultimele 24 de luni are 12 luni cotizate la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate beneficia de somaj? nicholas455 nicholas455 Exemplu: - o persoana lucreaza la o firma 9 luni. Firma nu mai merge asa ca, de comun acord se desface contractul de munca al angajatului. Modalitatea ... (vezi toată discuția)
Daca demisionezi, poti sa intri in somaj? NONIE NONIE Daca o persoana dupa ce a lucrat 9 luni de zile cu carte de munca si isi da demisia, are voie sa intre in somaj?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie Mihalciuc Mihalciuc Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)