avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota explicativa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota explicativa

buna ziua ,am si eu o intrebare: lucrez intr-o institutie publica si pe data de 15.04. mi-a fost incredintata cheia de la biroul unde se trimit si se ia faxuri ( este birou de contabilitate) , doamna ramanand in CO , specificand sa nu stie de conducatorul in momentul in care intreaba de aceasta , in 18.04. a fost facuta o adresa dar nu a specificat nimeni din institutie ca trebuie trimisa pe fax , doar seful m-a intrebat de cheie ,iar eu in momentul acela i-am spus ca o am este la mine , iar dansul a spus ca aceasta este abatere si mi-a cerut o nota explicativa doar verbal .
Va intreb daca aceasta este o abatere si daca pentru o cheie trebuie sa dau nota explicativa .eu o am facuta ,dar imi este frica sa o dau deoarece nu a specificat in scris sa fac nota ci doar verbal si nu vreau sa se interpreteze.
Daca o cere in scris sa o dau ,dar sa nu se interpreteze si sa ma aiba la mana.
VA ROG RASPUNS URGENT.
MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 13:28, 19 Aprilie 2011
Faptul ca tineti locul unei colege plecata legal in CO este un lucru obisnuit. Probabil ca pe cererea de concediu a colegei plecata in concediu, sau pe un alt document, cu ocazia aprobarii de catre seful ierarhic indreptatit, s-a stabilit cine ii tine locul, cine pastreaza cheia si ce atributii suplimentare are salariatul care o inlocuieste.
Daca s-a procedat in acest mod si daca documentul de transmis v-a fost predat (cu semnatura de primire), seful cam are dreptate.
Daca a fost altfel, nu prea e in regula ce se intampla.
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
ContSters193759, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare cerere neliamarina neliamarina buna ziua! intrebarea mea este,termenul de solutionare a unei cereri,care este? am depus cererea de concediu in data de 3 iunie 2013,si nu am primit un ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafica a scrisului cristinafilip cristinafilip Buna ziua, sunt functionar public am avut control de la curtea de conturi in martie 2014, in urma procesului verbal al curtii de conturi s-au constatat unele ... (vezi toată discuția)
Nota explicativa - pierdut documente tina_d tina_d Am pierdut niste documente din anul 2006. Pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat cu ele. Directorul i-a spus sefului de serviciu sa-mi ceara nota explicativa ... (vezi toată discuția)