buna ziua ,am si eu o intrebare: lucrez intr-o institutie publica si pe data de 15.04. mi-a fost incredintata cheia de la biroul unde se trimit si se ia faxuri ( este birou de contabilitate) , doamna ramanand in CO , specificand sa nu stie de conducatorul in momentul in care intreaba de aceasta , in 18.04. a fost facuta o adresa dar nu a specificat nimeni din institutie ca trebuie trimisa pe fax , doar seful m-a intrebat de cheie ,iar eu in momentul acela i-am spus ca o am este la mine , iar dansul a spus ca aceasta este abatere si mi-a cerut o nota explicativa doar verbal .
Va intreb daca aceasta este o abatere si daca pentru o cheie trebuie sa dau nota explicativa .eu o am facuta ,dar imi este frica sa o dau deoarece nu a specificat in scris sa fac nota ci doar verbal si nu vreau sa se interpreteze.
Daca o cere in scris sa o dau ,dar sa nu se interpreteze si sa ma aiba la mana.
VA ROG RASPUNS URGENT.
MULTUMESC ANTICIPAT.
Faptul ca tineti locul unei colege plecata legal in CO este un lucru obisnuit. Probabil ca pe cererea de concediu a colegei plecata in concediu, sau pe un alt document, cu ocazia aprobarii de catre seful ierarhic indreptatit, s-a stabilit cine ii tine locul, cine pastreaza cheia si ce atributii suplimentare are salariatul care o inlocuieste.
Daca s-a procedat in acest mod si daca documentul de transmis v-a fost predat (cu semnatura de primire), seful cam are dreptate.
Daca a fost altfel, nu prea e in regula ce se intampla.