avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

inaintez in instanta o actiune pentru recuperare taxa de poluare cu plata dobanzii legale si a cheltuielilor de judecata. CARE ESTE TAXA DE TIMBRU SI TIMBRU JUDICIAR?. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 18:03, 19 Aprilie 2011
Gasiti pe interent Calculator taxa judiciara de timbru
am gasit, dar am inteles ca pentru actiunile in contencios administrativ este altfel.
Legea 146/1997 - taxa judiciara. Este prevazut in lege cu cat se taxeaza actiunile care sunt evaluabile in bani. Art. 17. pare-mi-se, din Legea contenciosului admnistrativ spune ca cererile evaluabile in bani se taxeaza potrivit Legii 146/1997.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru contencios administrativ Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos daca actiunea in contencios administrativ de restituire a taxei de poluare se taxeaza cu 39 lei? In concret este ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxei de timbru (restituire taxa auto) titi marina titi marina Va salut, cu stima Intrebare : care este valoarea taxei de timbru si timbru judiciar pentru o actiune in restituirea taxei de poluare auto? Multumesc, (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si timbru judiciar Traian ionescu Traian ionescu Actiunea in anulare a unei decizii de destituire a unui functionar public se timbreaza? Daca da, cu cat? (vezi toată discuția)