avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cuantumul taxei de timbru (restituire taxa auto)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cuantumul taxei de timbru (restituire taxa auto)

Va salut, cu stima
Intrebare : care este valoarea taxei de timbru si timbru judiciar pentru o actiune in restituirea taxei de poluare auto?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 10:28, 22 Aprilie 2011
Daca veti formula o actiune in contencios administrativ prin care solicitati instantei obligarea la restituirea taxei de poluare, va trebui sa platiti o taxa judiciara de timbru de 39 de lei potrivit art. 3, lit. m) liniuta a 2-a din Legea nr. 146/1997.

Daca veti formula o actiune in plata nedatorata sau raspunderea civila delictuala, taxa judiciara de timbru se va calcula potrivit art. 2, alin. (1) din Legea nr. 146/1997

Cu stima,
Andrei PAP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru contencios administrativ Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos daca actiunea in contencios administrativ de restituire a taxei de poluare se taxeaza cu 39 lei? In concret este ... (vezi toată discuția)
actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru andr_georgi andr_georgi inaintez in instanta o actiune pentru recuperare taxa de poluare cu plata dobanzii legale si a cheltuielilor de judecata. CARE ESTE TAXA DE TIMBRU SI TIMBRU ... (vezi toată discuția)